Чудан разговор Путина и Ника Розберга

После победе у трци у Сочију, Нико Розберг имао је помало непријатан разговор са руским председником Владимиром Путином. „Добро обављен посао, ако се то уопште може назвати послом“, рекао је у једном тренутку након чега је уследио чудан смех.

У просторију у којој се окупљају победници пре пењања на подијум у једном тренутку ушао је руски председник са преводиоцем. Скидајући са себе кацигу и стајући на вагу, Немац Нико Розберг испрва као да није видео Путина.

Тек након пуног минута Розберг се руковао са првим човеком Русије и његовим преводиоцем након чега је уследио кратки и помало чудни разговор.

На Путиново питање како му се свиђа у Русији и да ли је све у реду, Розберг је рекао да је све сјајно, да је стаза одлична, да су обавили фантастичан посао, као и да „Формула 1“ расте у тој земљи.

„Да, тачно тако. Захваљујући теби“, узвратио је руски председник, на шта је немачки возач покушао да буде скроман.

„Теби и твојим колегама искрено се захваљујем. Различити сегменти, различити делови овог спорта почели су да се развијају у Русији и људи уживају да вас гледају у вашем послу, ако се то уопште може назвати посао“, истакао је Путин.

Након непријатне тишине и куртоазног осмеха, Розберг је рекао да има и сјајних руских возача.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи