Дирљиви опроштај Рајана Рејнолдса од обожаваоца који је преминуо од рака

Глумац Рајан Рејнолдс, који је недавно на великом платну отелотворио Дедпула, написао је дирљив опроштај од тринаестогодишњег обожаваоца који је преминуо од рака.

Канадски глумац истакао је да се његов пријатељ Конор Мекграт три године борио са раком „Нисам сигуран како. Мора да је канцер варао. Борба се завршила пре две ноћи“.

Рејнолдс је рекао да је Конор имао 13 година, да је био изузетно паметан, као и да је имао одличан смисао за хумор, посебно за некога ко се борио са нечим тако грозним.

Конора је упознао преко организације „Пожели жељу“, а Конорова је била да упозна Рајана. Брзо су постали пријатељи, а глумац га је редовно посећивао у болници. Чак му је и дао прву верзију Дедпула, пре него што је ико имао шансе да је погледа.

„Ако мислите да ме вређате што сам му дао да одгледа Дедпул, знајте да је клинац знао више псовки од британског кувара“, истакао је Рејнолдс.

Конор је, према глумчевим речима, обожавао Дедпула: „У ствари, он и јесте био Дедпул, балансирајући патњу, љубав и хумор у једном телу. Да је барем остао са нама дуже“.

„Вратио сам се у Едмонтон пре шест недеља и волео бих да могу да кажем да су се ствари поправљале. После посете, нисам знао да ли говорим довиђења или збогом. Сада схватам да је и једно и друго“, написао је Рејнолдс уз последњи поздрав: „Видимо се Баба“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво