Будућа прва дама САД?

Мишел Обама ће позицију прве даме САД, већ почетком следеће године, морати да препусти неком другом. Можда бившој манекенки Меланији Трамп.

Будућа прва дама САД? Будућа прва дама САД?

Уколико Доналд Трамп буде победио на председничким изборима у новембру, већ почетком 2017. године уселиће се у Белу кућу са супругом.

Меланија Трамп је супруга америчког милијардера и политичара, Доналда Трампа, дизајнерка накита и сатова и бивша манекенка.

Рођена је у Словенији 26. априла 1970. године као Меланија Кнаус, а држављанство САД је добила 2006. године. Одрасла је у скромној породици, а у свет манекенства ушла је са 16 година, када је потписала уговор са једном модном агенцијом из Милана.

Студирала је дизајн и архитектуру на Универзитету у Љубљани, радила као манекенка за модне куће у Милану и Паризу, а онда се 1996. године преселила у Њујорк.

Током манекенске каријере појављивала се на насловним странама магазина као што су Вог, Харперс базара, Ocean Drive, In Style, New York Allure, Вeнити фер, Селф, Гламур, Џи-Кју, Ел, FHM, а као бикини модел је красила насловницу издања Спортс илустрејтид 2000. године.

Последњих година посветила се каријери дизајнерке накита.

Доналда Трампа упознала је на забави после Недеље моде у Њујорку у септембру 1998. године, а њихова је веза већ следеће године почела је да добија пажњу медија.

Верили су се 2004. године, а венчали се 2005. године.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи