"Очишћен" досије Мела Гибсона

После испуњавања захтева из условне казне, из полицијског досијеа Мела Гибсона избрисана вожња у пијаном стању. Чувеног глумца је полиција зауставила пре три године, док је возио под утицајем алкохола. Уз то, он је претио полицајцима и износио антисемитске ставове.

Казне, које су изречене Мелу Гибсону због вожње под утицајем алкохола пре три године, избрисане су из његовог досијеа, јављају агенције.

Одлука је донета пред надлежним судом у Малибуу, у Калифорнији.

С обзиром на то да је Гибсон за тај прекршај осуђен први пут, поступак пред судом је трајао само 90 секунди, колико је било потребно да судија Лоренс Џ. Мира прочита одлуку.

Чувени глумац, који је најпознатији по улогама у "Побеснелом Максу" и "Смртоносном оружју", разочарао је окупљене фото-репортере, јер није био присутан на изрицању одлуке.

У САД је уобичајена пракса да се људима који су испунили све што се од њих захтева у условној казни, из досијеа избрише преступ вожње под утицајем алкохола.

Гибсон је ухапшен 28. јула 2006. за воланом свог "лексуса" у Малибуу, а контрола је утврдила да је имао 1,2 промила алкохола у крви.

Да скандал буде већи, Гибсон је уз то претио полицајцима и вређао Јевреје, за шта се касније извинио.

Осуђен је на три године условно, а био је обавезан да плати глобу од око 1.600 долара и да се пријави за детоксикацију.

Суд је сада оценио да је популарни глумац и режисер испунио све постављене захтеве и да се његов досије може "очистити".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи