Шокантни "јубилеј" музичког могула

Провокативна представа за госте, изведена на рођенданској журци Сајмона Кауела, шокирала његову мајку и њене пријатеље из цркве. За раскошну прославу педесетог рођендана, британски музички могул потрошио је два милиона, а само на вино 220 хиљада фунти.

Мајка Сајмона Кауела била је шокирана представом за госте, која је приређена на прослави његовог педесетог рођендана.

Музички могул, познат по емисијама "Амерички идол" и "Британија има таленат", прославио је пола века живота на забави одржаној у дворцу "Вротам парк" у Хертфордширу.

На журци, којој је присуствовао велик број звезда из света шоу бизниса, окупљенима је била приређена провокативна кабаре тачка, у којој су коришћена сексуална помагала.

Сајмонова мајка Џули Кауел (82) је на забаву повела свог пријатеља свештеника.

Њих двоје остали су шокирани када се једна забављачица појавила на сцени обучена у костим, који је представљао женске гениталије, а затим се претварала да користи широк асортиман помагала.

Пријатељ Сајмона Кауела издавач Макс Клифорд прокоментарисао је за британски лист "Дејли стар": "Била је то фантастична журка, а неки њени сегменти су били у знаку 'кемп' теме."

"Најсмешније је било видети Сајмона, који је покушао да објасни спорне сцене мајци, која је била у друштву свештеника и пријатеља из цркве. Мајка га је питала шта тачка представља, а он јој је одговорио да су то 'вертикална уста и четкица за зубе'. Ипак, сцена је била поприлично сугестивна и свима је било јасно о чему је заправо реч."

На забави, за коју је портошено два милиона фунти, присутни су били и Кејт Мос, колеге-судије из емисије "Икс фактор" Луи Волш, Шерил Коул и Дани Миног, као и Сајмонова бивша девојка Тери Симур.

Гостима на рођендану био је послужен раскошни обед, а само на вино је потрошено 220 хиљада фунти.

Домаћин прославе Кауел је госте замолио да му не доносе поклоне, већ да уместо тога уплате донацију добротворној организацији за негу деце "Чејс".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи