Руперт Гринт „чаробњак” за некретнине

Млади британски глумац Руперт Гринт, познат по улогама у филмовима о Харију Потеру, поседује некретнине вредне више од девет милиона фунти. У његовом власништву и дворац из осамнаестог века у Хертфордширу.

Руперт Гринт није Хари Потер, али чини се да јесте „чаробњак" за некретнине.

Двадесетједногодишњи глумац, који тумачи лик Рона Визлија у филмовима о дечаку-чаробњаку, направио је запажене инвестиције на тржишту некретнина.

Како извештава „Дејли мејл", млади глумац поседује непокретности вредне 9,2 милиона фунти, за које је већ отплаћена хипотека.

Та сума увелико премашује вредност непокретности које поседују његови партнери из филмова, рађених по романима Џ. К. Роулинг.

Данијел Ретклиф, који у филмовима о Харију Потеру игра насловну улогу, поседује имовину вредну седам милиона фунти, док су у власништву Еме Вотсон (Хермиона) непокретности вредне четири милиона.

Најсналажљивији од њих, Руперт Гринт, је у септембру ове године купио дворац из осамнаестог века са имањем, које се распростире на површини од 22 јутра.

Овај дворац, који се налази у области Хертфордшир, коштао је 5,4 милиона фунти.

Осим куће, на имању су и две мање зграде, као и шест апартмана са спаваћим собама.

Раније, Гринт је са родитељима живео у кући, која се исто налази у области Хертфордшир.

Ту кућу, млади британски глумац купио је 2006. године за 3,35 милиона фунти.

Такође, заједно са својим оцем, Гринт је купио још једну кућу 2008. године, а од власти је добио дозволу за њено проширивање.

Могуће да је свој таленат за инвестирање Гринт наследио од родитеља, који су ,попут њега, власници неколико већих имања.

У јуну 2003. године, Гринтови су купили кућу која вреди 975.000, а нешто касније и оближњу фарму вредну два милиона фунти.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи