Дејвид Летерман надмудрио уцењивача

Само дан након што је Дејвид Летерман у сопственој емисији признао да је ступao у сексуалнe везe са сарадницaмa, ухапшени ТВ продуцент одбацио оптужбе да је од популарног водитеља покушао да изнуди два милиона долара.

Водитељ емисије „Касни шоу са Дејвидом Летерманом", која се емитује на америчком каналу „Си-Би-Ес" (CBS), у четвртак је шокирао јавност када се пожалио гледаоцима на особу која му прети да ће, уколико не буде платио два милиона долара, написати књигу и сценарио за филм о његовим везама са колегиницама.

Летерман је публици у студију и вишемилионском аудиторијуму детаљно испричао да је последње три недеље провео преговарајући са уцењивачем, али и да се обратио полицији одмах пошто је добио пакет са поруком у којој му прете да ће детаљи његових веза бити обелодањени.

Шармантни водитељ описао је како су му представници закона објаснили да треба "књижевнику и сценаристи" да пружи још једну прилику да схвати да је у питању криминална радња.

Уцењивач је на крају добио лажни чек на два милиона долара, испричао је Летерман.

Популарни амерички водитељ затим је признао да је одржавао везе са подређеним сарадницама, те да је о томе морао да говори и у суду.

Против Роберта Џоела Хелдермана, продуцента емисије „48 сати" телевизије „Си-Би-Ес" подигнута је оптужница због уцене.

Оптужени продуцент телевизије „Си-Би-Ес" појавио се у Летермановој кући 9. септембра како би му у колима оставио пакет са једном страном сценарија који описује његове афере, потврдио је тужилац Округа Менхетн Роберт Моргентау.

Према његовим речима, Хелдерман је у пакету доставио и писмо у којем се прецизира да ће комичар морати да издвоји „поприличну своту" уколико не жели уништену репутацију.

Хелдерман је одбацио оптужбе за уцену пред Високим окружним судом у Њујорку у петак.

Уколико буде осуђен, прети му казна од максималних 15 година затвора.

Летерман је од прошлог марта у браку са дугогодишњом партнерком Ређином Ласко са којом има и сина рођеног 2003. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво