Џермејн Џексон трага за имитаторима свог брата

Организатори телевизијског шоу програма „Move Like Michael Jackson" уз помоћ Џермејна Џексона, брата покојног краља попа, покушаће да нађу плесаче који могу да изведу чувени „мунвок" и друге покрете славног певача.

Британска медијска кућа „Би-Би-Си" (BBC) најавила је да ће ускоро почети аудиције за телевизијско такмичење у којем ће се надметати плесачи који играју као покојни Мајкл Џексон.

Продуценти шестоделног забавног програма „Move Like Michael Jackson" (Крећи се као Мајкл Џексон) трагаће по Великој Британији за плесачима „са забављачким и техничким способностима великог човека", објављено је на сајту „Би-Би-Си њуза".

Један од чланова жирија који ће оцењивати успешност кандидата биће и Џермејн Џексон, брат недавно преминулог краља попа.

Џермејн Џексон је рекао да је његов брат „инспирисао људе широм света да овладају његовим покретима и створе сопствену кореографију".

Аудиције за емисију одржаће се током октобра, а прва епизода биће приказана крајем године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи