Џони Деп спасио живот Кортни Лав

Кортни Лав открива да јој је једном приликом, када је била у несвести због прекомерне употребе алкохола и дроге, Џони Деп спасио живот вештачким дисањем. Удовица Курта Кобејна исповедила се и да су јој непознати људи давали новац, када је почетком године запала у финансијске тешкоће.

Миљеник жена широм света, велика филмска звезда Џони Деп, једном приликом је, веровали или не, морао да даје вештачко дисање Кортни Лав.

"Једном сам замало умрла, али ме је Џони Деп реанимирао", објаснила је контроверзна певачица групе "Хол", која има историју претеривања са алкохолом и дрогом.

"То је најближе што сам му се примакла. Баш сам недавно гледала онај филм, где глуми Дилинџера ("Public Enemies"), па сам помислила: 'Ууу, човече, баш бих опет пробала уста на уста.'"

Кортни Лав, удовица Курта Кобејна, открила је и да су јој непознати људи давали новац, када је почетком године упала у финансијске проблеме.

Заједно са ћерком Франсис Бин (17), Кортни тренутно живи у једном хотелу у Њујорку и признаје да их тамо третирају као краљевску породицу.

"То је најбоље особље на свету. Када ми је банковни рачун био замрзнут, располагали смо са мање од 15 долара недељно, па смо морали да се ослањамо на доброту странаца. Човек из туристичке агенције нам је платио хотел својом кредитном картицом. Није ли то истовремено лудо и дивно?", рекла је певачица у интервјуу за британски "Стајл магазин".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво