Џулија Робертс узнемирила вернике

Филм "Једи, моли, воли", са Џулијом Робертс у главној улози, сниман у храму у околини Њу Делхија за време трајања локалног верског фестивала Навратри. То је узнемирило вернике, јер им из безбедносних разлога није био дозвољен улаз у храм богиње Дурга, у чију част се одржава светковина.

Холивудска звезда Џулија Робертс узнемирила је индијске вернике који је оптужују да због ње нису могли да обележе један од својих најважнијих религијских фестивала.

Глумица у Индији снима филм "Једи, воли, моли", а у среду је посетила храм Хари Мандир у Патоди, 80 километара северозападно од Њу Делхија.

Локално становништво кивно је на глумицу јер су неке сцене снимане у храму у којем се девет дана слави фестивал Навратри у част богиње Дурга, па полиција није дозвољавала улаз верницима, објавио је Би-Би-Си њуз .

Полиција је саопштила да је радила по стриктном наређењу, из безбедносних разлога.

Представници компанија "Сони пикчерс ентертејнмент" нису желели да коментаришу тврдње мештана.

Филм "Једи, моли, воли" снима се по роману Елизабет Гилберт, причи о жени која после трауматичног развода покушава да пронађе мир у хиндуистичкој спиритуалности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара