Зашто Вуди Харелсон вози "бубу"?

Непознати пљачкаш, уз претњу пиштољем, покушао да од Вудија Харелсона отме "поршеа" осамдесетих година. Глумац избегао пљачку само захваљујући неспретности. Од тада, вози искључиво "фолксваген бубу".

Вуди Харелсон је осамдесетих година глумио у изузетно гледаном ситкому "Кафић Уздравље".

Поред популарности, тај ангажман му је донео и поприличне приходе, па се одлучио да купи спортски аутомобил, екстравагантни статусни симбол.

Али, на његову жалост, то му је донело нежељену пажњу.

"Када сам почео да снимам "Кафић Уздравље", купио сам половни 'порше'. То је био исти модел као и онај који вози Том Круз у филму 'Ризичан посао'", испричао је глумац у интервјуу за часопис "Максим".

"Прве ноћи када сам га возио, неки 'тип' је потегао пиштољ на мене, јер је хтео да ми украде аутомобил. Уперио га је у мене и рекао да му дам кључеве док изброји до пет."

" Ја сам се успаничио, а када је избројао до четири, почео сам да вичем: 'Не могу да их нађем!'"

"После тога, он је једноставно побегао", објаснио је холивудски глумац.

После тог инцидента, Харелсон је заменио свој аутомобил за "фолксваген "бубу", коју и даље вози.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи