Тужба против Жизел Бундшен и Тома Брејдија

Чланови обезбеђења Жизел Бундшен пуцали на двојицу фотографа који су покушали да сниме њено венчање са Томом Брејдијем, наводи се у тужби поднетој против познатог брачног пара. Фотографи траже милион долара одштете.

Двојица фотографа поднела су тужбу против манекенке Жизел Бундшен и њеног мужа Тома Брејдија, играча „Њу Ингланд Пејтриотса", због тога што је њихово обезбеђење, како тврде, пуцало на њих током свадбе познатог пара.

Окружном суду на Менхетну поднета је тужба у којој двојица фотографа наводе да су, иако нису повређени, претрпели физичку и менталну патњу приликом инцидента који се збио током славља почетком априла у Костарики. Фотографи траже милион долара одштете.

У тужби се тврди и да су младенци за забаву ангажовали нестручне чуваре иако су, како се наводи, били свесни да ће тај догађај привући новинаре.

Фотограф агенције Франс прес Јури Кортез и његов колега из костариканског дневника "Диа" Роландо Авилес тврде да су их телохранитељи Жизел Бундшен "за длаку промашили", када су пуцали у њихов аутомобил, након што су одбили да им предају фотоапарате и меморијске картице.

У тужби се истиче да двојица фотографа нису папараци и да су добили дозволу једног суседа да са његовог имања "дискретно фотографишу" забаву.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се