Саша Барон Коен у "Симпсоновима"

Британски комичар Саша Барон Коен гостоваће у цртаној серији "Симпсонови". Позајмиће глас „љутитом, али забавном" туристичком водичу којег породица Симпсон упознаје током обиласка Свете земље.

После Бората и Бруна, британски комичар Саша Барон Коен појавиће се у улози „прилично љутог, али забавног" израелског туристичког водича, којег породица Симсон упознаје током посте Светој земљи, најавили су продуценти популарне анимиране серије.

Извршни продуцент серије Ал Џин описао је и неколико сцена из епизоде која ће бити емитована крајем марта наредне године.

„Водич покушава да убеди Марџ Симпсон да му да добре оцене на картици у коју туристи уписују своје утиске, што је она прокоментарисала са: 'Ви сте баш насртљив народ'. Водичево образложење: 'Како то мислите насртљиви?! Шта бисте ви да вам је Сирија сусед?! Лако је вама с Канађанима!'"

Узгред, приликом посете Светој земљи, Хомер је „закачио" такозвани „јерусалимски синдром" и почео да верује да је месија...

Очекује се да ће ова епизода узбуркати духове, пре свега због тога што је Барону Коену (судећи према Борату и Бруну) постала „животна мисија" да увреди што више људи, па то вероватно неће изостати ни овог пута.

Уз то, планирано је да ова епизода, у којој ће религија бити у центру пажње, буде емитована на Цвети, недељу дана уочи Ускрса (према „западном" рачунању). Због тога се очекују бурне реакције посвећенијих верника. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи