Траволта сведочи о изнуди

Сведок на суђењу које данас почиње на Бахамима требало би да буде и познати глумац Џон Траволта. Поступак се води против радника хитне помоћи и бивше сенаторке са Бахама, који су оптужени да су од њега покушали да изнуде 25 милиона долара. Изнуда је уследила после смрти Траволтиног сина Џета, у јануару ове године.

Џон Траволта требало би да се појави на суду, како би сведочио у поступку за изнуду, која је повезана са смрћу његовог сина Џета у јануару ове године. Поступак почиње данас на Бахамима.

Од смрти старијег сина, глумац и његова супруга Кели Престон се нису појављивали у јавности, како би заштитили њихово друго дете, ћерку Елу Блу.

Нажалост, ожалошћена породица ће бити приморана да поново преживљава трагедију у судници.

За изнуду су окривљени радник хитне помоћи Тарино Лајтборн, који је одговорио на Траволтин телефонски позив на дан када је Џет преминуо, као и сенаторка са Бахама Плезант Бриџвотер.

Верује се да су они од глумца захтевали 25 милиона долара, како не би објавили документ о "одбијању превоза", који је холивудски глумац наводно потписао.

Они су оптужени за изнуду, али су се обоје изјаснили да нису криви.

Спорни догађаји су се одиграли 2. јануара на Бахамима, где је породица Траволта била на одмору.

Шеснаестогодишњи син холивудског глумца преминуо је после епилептичног напада, а његово тело је у купатилу пронашао кућепазитељ Џеф Катрејн.

Џет Траволта је више година боловао од тешког облика епилепсије, али су лекови који је узимао временом престали да делују и проузроковали оштећење бубрега.

Оптужени Лајтборн је био члан екипе хитне помоћи која је стигла до куће породице Траволта и превезла Џета у болницу.

Непознате околности на дан трагедије

Није, међутим, сасвим јасно шта се десило пошто је екипа хитне помоћи стигла да Траволтине куће и шта је био основ за изнуду.

Према једној верзији, Траволта је наводно потписао документ о "одбијању превоза", јер је веровао да би превожење дечака до Флориде трајало исто као и до болнице на Бахамима.

Друга верзија је да су у средишту изнуде осетљиве информације о породици Траволта, које су наведене у том документу.

Спорни документ је Лајтборн задржао, да би касније покушао да изнуди милионе долара.

Како објављује магазин "Пипл", две седмице после тога, Лајтборн је преко сенаторке Бриџвотер ступио у контакт са Траволтиним адвокатом и захтевао 25 милиона долара у замену за документ.

Интернет сајт ТМЗ је известио да је породица Траволта, згрожена оваквим понашањем, случај пријавила полицији.

Поступак пред судом почиње 21. септембра у престоници Бахама Насауу, а водиће га судија Анита Ален.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво