Разводи се Аврил Лавињ

Аврил Лавињ објавила да се после три године брака разводи од Дерека Виблија, члана групе "Sum 41". Двоје младих музичара кажу да остају добри пријатељи, а Вибли продуцира њен нови албум, који излази у новембру.

Канадска певачица Аврил Лавињ и њен муж, рокер Дерик Вибли одлучили су да се разведу, објавила је певачица на свом сајту.

Аврил Лавињ (24) навела је на свом блогу да се она и 29-годишњи певач групе "Сам 41" , "растају и настављају даље у позитивном правцу", преноси Би-Би-Си њуз.

"Захвална сам на времену које смо провели заједно и захвална сам због нашег пријатељства које и даље траје", додала је Аврил Лавињ у изјави објављеној на сајту.

Двоје певача, који су одрасли у Онтарију, почели су да се забављају почетком 2004, а венчали су се у јулу 2006. године.

"Пријатељи смо од када сам имала 17 година, почели смо да се забављамо када ми је било 19, а венчали смо се када сам имала 21 годину. Дивим се Дерику и према њему гајим велико поштовање", навела је певачица, позната по хитовима "Sk8er Boi" и "Complicated".

Дерик Вибли је продуцент песама на четвртом албуму Аврил Лавињ, који ће бити објављен у новембру.

Последњи албум групе "Сам 41", "Underclass Hero", објављен је 2007. године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи