Накит уместо рате за порез

Најславнији аргентински фудбалер Дијего Марадона остао је без минђуше вредне око 4.000 евра када је полиција у Италији покушала од њега да наплати део пореза који дугује већ више од 15 година.

Италијанска полиција одузела је минђуше тренеру аргентинске фудбалске репрезентације Дијегу Марадони, у покушају да наплати део пореза који некадашњи фудбалски ас дугује из периода када је играо за тим из Напуља.

Марадона је минђуше, вредне око 4.000 евра, предао полицији у једној болници на северу Италије, објавио је "Би-Би-Си њуз".

У болници је боравио после серије пораза аргентинске репрезентације и лечен је због проблема са стресом и прекомерном тежином.

Италијанска новинска агенција Анса наводи да Марадона дугује 37 милиона евра пореза из времена када је од 1984. до 1991. године играо за италијански клуб „Наполи".

Пре три године, полиција је бившем фудбалеру, приликом посете Напуљу, одузела два ролекс сата вредна 10.000 евра.

У то време, пореска полиција саопштила је да делује на основу судске одлуке.

Дијего Армандо Марадона рођен је 30. октобра 1960. године. Најславнији је аргентински фудбалер, а на листи најбољих фудбалера 20. века дели прво место са бразилским играчем Едсоном Арантесом до Насиментом, познатијим као Пеле.

Због лоших резултата, за које је Марадона преузео кривицу, аргентинска репрезентација суочена је са опасношћу да се први пут од 1970. године не квалификује за Светско првенство.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво