Исповест уочи новог почетка

Витни Хјустон, која се после дуге паузе вратила на музичку сцену, дала је интервју познатој водитељки Опри Винфри и "без длаке на језику" описала неке од најнепријатнијих епизода из свог приватног живота.

После дугог одсуства са музичке сцене, Витни Хјустон вратила се новим албумом "I Look to You", објављеним прошлог месеца. Први интервју, из два дела, дала је Опри Винфри у популарној емисији америчке водитељке.

Певачица је "без длаке на језику" описала неке од најнепријатнијих епизода из свог приватног живота.

Витни је у разговору са Опром потврдила да се дрогирала, заједно са бившим мужем Бобијем Брауном, који ју је током брака емотивно злостављао.

"Имала сам толико новца и приступ свему што сам желела. Нисам више размишљала о певању. Трагала сам за сопственом младошћу", рекла је певачица у емисији "Шоу Опре Винфри".

Витни Хјустон једна је од најпродаванијих извођача свих времена, али је њена каријера привремено прекинута због зависности од дроге и проблемa у браку са Брауном.

Пар се венчао 1992, а развео 2007. Током заједничког живота, Браун је ухапшен због поседовања дроге и алкохола, а његова супруга се два пута лечила од дроге.

Витни Хјустон је, после развода, добила старатељство над њиховом ћерком, тинејџерком Боби Кристином.

Буран брак са Бобијем Брауном 

У интервјуу Опри Винфри, певачица је објаснила да је Браун није физички злостављао. "Једном ми је ударио шамар, али сам ја њега три пута ударила у главу", признала је Хјустонова.

Витни Хјустон је испричала да ју је Браун привукао јер је имао контролу над њиховом везом и био "благ и нежан".

"Код куће је био прави отац, прави мушкарац. Имао је контролу. То ми се допадало. Када би нешто говорио, ја бих слушала. Одговарало ми је да ме неко на тај начин контролише. Било је освежавајуће", објаснила је Витни.

Певачица је описала инцидент који се збио после Браунове рођенданске забаве.

"Пљунуо ме је, у лице. Била сам ужаснута", рекла је певачица и додала да је томе присуствовала њихова ћерка. Њеном бившем супругу се, како је испричала, дешавало и да ломи ствари по кући.

Што се зависности од дроге тиче, она је постала "озбиљна" после филма "Телохранитељ" из 1992, казала је Витни Хјустон и додала да је у то време узимала марихуану са кокаином.

Певачица је закључила да је остала са Брауном јер је озбиљно схватала брачне завете.

"Била сам толико слаба на њега. Била сам слаба на љубав", објаснила је Витни Хјустон.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво