Оставила Елвиса због пилула

Глумица Сибил Шепард тврди да су лекови, које јој је Елвис Присли нудио, били узрок прекида њихове везе. Глумица и краљ рокенрола били су заједно 1973. године.

Сибил Шепард, глумица која се прославила улогом у телевизијској серији "Случајни партнери" и филмовима "Таксиста" и "Последња бископска представа", кратко се забављала са Елвисом Прислијем током 1973. године.

Данас прича да је разлога раскида било то што ју је краљ рокенрола нудио лековима, од којих је и сам био зависан. 

"Већ тада сам јасно видела да је зависник", прича педесетдеветогодишња Шепардова.

"Једном приликом, када је већ било време за спавање, предложио ми је да попијем пилуле које су му биле у руци и рекао ми да је он своје већ попио", присећа се глумица у разговору за "Аксес Холивуд".

Шепардова, међутим, каже да је узела пилуле и бацила их у ВЦ шољу.

"После тога, вратила сам му прстен са смарагдом и дијамантом који ми је поклонио. Тад је све било готово".

Ипак, легендарни певач није прихватао одбијање и наставио је да јој се удвара, чак и када је почела да се забавља са режисером Питером Богдановићем.

"Једном приликом ми је рекао: 'Мораш да се отарасиш Питера, ако мислиш да будемо заједно'. Никако није могао да утуви у главу да је са нама све завршено", тврди Сибил Шепард.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво