Мистерија „Изгубљеног симбола"

Све у вези са новим романом Дена Брауна, "Изгубљени симбол", обавијено је велом мистерије. Нико не зна заплет романа, чувари будно мотре складишта у којима су књиге смештене, а сви који су добили њигу унапред, морали су да потпишу клаузулу о поверљивости. Пордаја почиње 15. септембра.

Нови роман Дена Брауна "Изгубљени симбол", који ће се 15. септембра појавити у књижарама, прати атмосфера тајанствености налик на заплете његових ранијих романа.

Предузете су до сада невиђене мере безбедности да све у вези са наставком "Да Винчијевог кода", који је 2003. био глобални хит, остане мистерија, почев од заплета романа до чувара који пазе на складишта у којима су књиге смештене.

Мистерија која окружује нови Браунов роман заправо је само део колосалне рекламне кампање издавачке куће Даблдеј, која се нада да ће "Изгубљени симбол" достићи, ако не о претећи 80 милиона продатих примерака које је забележио "Да Винчијев код".

Штампано је пет милиона примерака књиге а истог дана, у уторак, биће преко интернета доступна и електронска верзија, што је гест без преседана у америчком издаваштву.

Аутор ће се тог дана појавити на телевизији Ен-би-Си (NBC) која је известила да је свако ко је унапред добио примерак "Изгубљеног симбола" морао да потпише клаузулу о поверљивости, како заплет не би "процурио" у јавност.

На корицама књиге, чији је главни јунак трећи пут професор са Харварда Роберт Лангдон, је седиште Конгреса у Вашингтону, а над њим је воштани печат који представља двоглаву птицу феникс, ту је и број 33 као и мото на латинском језику "ordo ae chao" - "од реда до хаоса".

Нестрпљиви читаоци могу да покушају да се информишу на сајту аутора (www.danborwn.com) али тамо ће наћи само позив да се и сами баце у "потрагу за симболом".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи