Уз нови филм и нова девојка

Џорџ Клуни је на премијеру свог новог филма "Људи који зуре у козе" дошао у друштву нове девојке, ТВ водитељке Елизабете Каналис. Иако су се у медијима и раније појављивале њихове заједничке фотографије, ово је први пут да Клуни званично "промовише" своју нову везу.

Америчка глумачка мега-звезда Џорџ Клуни појавио се у Венецији у друштву популарне ТВ водитељке Елизабете Каналис.

Пар је на венецијански аеродром стигао у понедељак, дан пре премијере новог Клунијевог филма "Људи који зуре у козе".

После тога, ишли су у разгледање града, да би се затим појавили на Филмском фестивалу.

Клуни и Каналисова су изазвали огромну пажњу италијанских медија, који их пореде са Анђелином Жоли и Бредом Питом.

Клуни (48 година) и Каналисова (30), коју локални медији зову још и "Ла Каналис" или једноставно "Ели", последње три недеље били су нераздвојни, а већину тог времена су провели у једном селу на обали језера Комо, где Клуни има кућу.

Они су углавном јели код куће, где им је Клунијев лични кувар спремао пице у пећници на дрва, а већину времена су проводили у заклоњеној башти поред базена, или на Клунијевој јахти.

У само две прилике је Ели виђена без чувеног холивудског глумца: први пут када је у Милану ишла у шопинг и код фризера, а други пут је ишла у миланске просторије МТВ-а, на којем она води емисију "Тотал риквест лајв".

Она ће водити и доделу МТВ награда у Ђенови 12. септембра.

Клуни је своју нову "amore" упознао у Риму, али је, очигледно, у њу био заљубљен још док се забављао са Саром Ларсон, која је била прва девојка са којом је Клуни дошао на доделу Оскара.

Како каже Алесандро Сиани, који је са Каналисовом глумио у италијанском филму "Божић у Њујорку", снимљеном 2006. године, када би се са њом враћао у хотел у којем су одсели, сваки пут би их пратио "мистериозни аутомобил".

"Једног дана ми је коначно дозлогрдило, па сам отишао да се соучим са возачем тих кола. Можете замислити колико сам се изненадио када сам у том аутомобилу видео Џорџа Клунија", рекао је Сиани.

На крају је италијански глумац закључио: "То није нова веза".

број коментара 0 Пошаљи коментар