Породична вечера за председника САД

Мишел Обама дала је ексклузивни интервју часопису "Women's Health" у којем говори о свом детињству, здрављу, правилној исхрани и моди.

Прва дама Америке Мишел Обама, у ексклузивном интервјуу за часопис "Women's Health" (Женско здравље), говорила је о здрављу, као и њеном односу према моди и исхрани.

"Мој отац се разболео од мултипле склерозе када је био на врхунцу снаге и то је потпуно изменило његов живот. Због тога, здравље сам одувек схватала озбиљно.", признала је прва дама САД.

Такође, присетила се и срећнијих момената из детињства, као на пример, када би ишли на породично вечеру.

"Цене у ресторанима су за нас биле прескупе, тако да смо то чинили само у посебним ситуацијама", објаснила је Мишел Обама.

"Суботом смо ишли на часове глуме, а тата би дошао по нас. Постоји једна раскрсница, где смо увек пролазили. Када бисмо на њој скренули десно, то би значило да идемо кући, а када бисмо скренули лево, били смо на путу за Мекдоналдс".

"Због тога смо га увек убеђивали да скрене лево, а у ретким случајевима када смо и отишли тамо, то је за нас био прави догађај".

Мишел Обама сматра да треба умерено јести брзу храну, као што су сладолед и пица, иако и она воли да их понекад поједе.

"И ја волим да поједем хамбургер и помфрит. Помфрит је моја омиљена храна и када бих могла, јела бих га сваки дан, али не могу. Поента је у умерености и, уколико већином једете здраву храну, онда повремено можете и да се почастите".

Такође, она сматра да је веома битно обедовати заједно са својом породицом, чак и ако је реч о председнику САД.

"Баракова канцеларија је спрат ниже, тако да је реткост да не вечерамо заједно. Без обзира на то шта се догађа, он скоро увек дође на вечеру, која је сваког дана у пола седам."

Прва дама САД говорила је и о својим ставовима о моди.

"Према мом мишљењу, мода је забавна и смисао јој је да помогне да будете задовољни собом. Мислим да је најважније носити удобну одећу у којој се осећате лепо. Мој избор се некада се свиди и другима, а некад не и то је у реду", каже Мишел Обама.

Прва дама Америке се, иначе, нашла на овогодишњој листи најбоље одевених јавних личности, коју састављају уредници часописа "Венити фер".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво