Читај ми!

Британи Марфи отрована?

Десет тешких метала чији је ниво неколико пута виши од прописаног, пронађено је у ткиву покојне глумице Британи Марфи. Токсиколошки извештај који је затражио отац „укључује и трећу страну са криминалном намером“.

Токсиколошки извештај који је затражио отац Британи Марфи показује да глумица из филмова Oсам миља и Неприлагођена није умрла природном смрћу као што се раније веровало, пише Гардијан.

После смрти 32-годишње Марфијеве 2009, у извештају лосанђелеских патолога наведено је да је узрок смрти упала плућа, а да су у смрти „улогу играли и анемија и лекови на рецепт“.

Глумичин супруг Сајмон Монџак преминуо је пет месеци касније, такође „природном смрћу“. Глумичин отац Анђело Бертолоти успео је да добије узорке ткива и пошаље их на независну анализу.

У резултатима те истраге наводи се да је откривено „десет тешких метала чији је ниво неколико пута виши од прописаног“.

„Ако се елиминише могућност случајног, честог излагања тешким металима, онда је једино логично објашњење да је укључена и трећа страна са криминалном намером“, наводи се у извештају.

Бертолоти је после објављивања независног извештаја навео да његова ћерка није била ни анорексична ни наркоман, као што се раније наговештавало.

„Нећу стати док се истина о овим трагичним догађајима не открије. Британи ће добити правду“, рекао је отац покојне глумице.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво