Лудакрисов план против кризе

Познати амерички репер Лудакрис одлучио је да усрећи 20 својих сународника тако што ће да им поклони аутомобиле. У конкуренцији је било око 4.000 људи који су му послали приче, у којима су објаснили зашто им је потребан аутомобил.

Амерички репер Крис "Лудакрис" Бриџис поклонио је 20 аутомобила сународницима који једва успевају да задрже посао, због тога што немају сопствено превозно средство.

Познати музичар и глумац објаснио је да је то одлучио када је прочитао хиљаде исповести људи који покушавају, али не могу да купе аутомобил који им је потребан за одлазак на посао или у потрагу за запослењем.

Лудакрис (31) је тада одлучио да им поклони возила, у сарадњи са једном продавницом аутомобила из предграђа Атланте.

"Људи добијају отказе и траже нови посао. Како бисте били успешни, треба вам сопствени превоз. Због тога сам желео да га поклоним онима којима је потребан", навео је музичар.

У сваком од 20 половних аутомобила има довољно горива за 30 дана.

Победници у такмичењу које су организовале продавница аутомобила и Лудакрисова фондација сносе трошкове регистрације, пореза и осигурања.

Око 4.000 људи послало је приче, у којима су објаснили зашто им је потребан аутомобил.

Лудакрис је награду Греми добио за најбољи реп албум, за "Release Therapy", као и за најбољу реп песму, за "Money Maker".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара