Летеће напасти малтретирају звезде

Неке од светских звезда изложене су "нападима из ваздуха". Осе су направиле кошницу у дворишту певачице Пинк, а голубови заузели кућу манекенке Кејт Мос.

Чињиница да сте светска звезда неће вас заштитити од разних "природних непогода". Неке од познатих лепотица имају проблема са "летећим напасницима". 

Кућу америчке певачице Пинк заузеле су осе. Направиле су кошницу у њеном дворишту, али она не жели их истреби.

Популарна певачица је преко сајта Твитер поручила: "Осе су заузеле моје двориште! Како да их се решим, а да их не побијем? Можда треба да запослим тумача за њихов језик, како би их замолила да оду?".

Како би скренула мисли са ових проблема, популарна певачица се окренула кувању.

"Управо сам направила минестроне супу од свежих намирница. Одлична је, али није баш као у мом омиљеном ресторану у Сиднеју", навела је Пинк.

Са друге стране Атлантика, прослављена манекенка Кејт Мос је "на рубу нервног слома" због јата голубова.

Комшија супермодела узгаја голубове који праве хаос тако што улећу у кућу, праве неред, а понекад активирају и аларм.

Како наводи извор који јој је близак, Кејт Мос је "полудела" због голубова, који су ушли кроз веранду и заузели јој кућу.

"Праве русвај, укључују савремени сигурносни систем који је постављен у њеној кући и производе несносан смрад - буквално. Олакшавају се широм куће по њеном скупоценом намештају, остављајући иза себе ружне флеке и ужасан смрад", објашњава неименовани пријатељ познате манекенке.

Осе и голубови не читају таблоиде, па не бирају кога ће да узнемиравају.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво