Хилари Свенк у кампањи за усвајање животиња

Званични промотер акције за усвајање напуштених кућних љубимаца у наредних неколико месеци биће двострука добитница Оскара Хилари Свенк. Циљ кампање да милион и по животиња пронађе дом у року од три месеца.

После десет година успешног помагања милионима напуштених кућних љубимаца да пронађу дом, организација "IH4TH" је објавила да ће Хилари Свенк бити њен промотер у 2009. години.

Она ће се укључити у кампању, која треба да подстакне усвајање напуштених животиња.

Свенкова ће поделити лично искуство са другима и предочити на који начин је могуће помоћи кућним љубимцима који су остали без дома.

Овај програм, који окупља 3.500 организација за заштиту животиња из целог света, има за циљ да један и по милион животиња из склоништа пронађе нове власнике.

Акција ће трајати између 1. октобра 2009. и 4. јануара. 2010. године и много је амбициознија од прошлогодишње, јер је број животиња који желе да удоме већи чак за пола милиона.

Свенкова каже како и старије животиње могу да пруже љубав, а да су оне већ прошле основну дресуру, која је проблематична многим људима.

Навела је да је могуће усвојити и чистокрвног љубимца, уколико људи желе баш одређену расу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво