Развод у три наставка

После вишегодишњих раскида и помирења, подношења захтева за разод и њиховог повлачења, холивудски глумачки пар Шон Пен и Робин Рајт Пен су пред калифорнијским судом постигли споразум о окончању брака.

Када су се Шон Пен и Робин Рајт Пен овог фебруара заједно појавили на додели "Оскара" чинило се да су коначно изгладили брачне проблеме.

Да у томе ипак нису успели, показало се после шест месеци када је Рајт поднела захтев за развод.

Судећи по судским списима надлежног калифорнијског суда, отуђени супружници су се договорили о подели све имовине и заједничком старатељству над шеснаестогодишљим сином Хопер Џеком (заједно имају и осамнаестогодишњу ћерку Дилан).

Тако је њихов брак, који је закључен 1996. године и обележен бројним успонима и падовима, (нарочито у току последње две године) окончан разводом.

Успони и падови

Рајтова (43) и Пен (49) су обоје посебно поднели захтев за развод у децембру 2007. године , а као разлог навели су "непремостиве разлике".

Након тога, у априлу следеће године холивудски пар је повукао захтев, а помирење су обележили заједничким одласаком на концерт Едија Ведера у Сан Франциску.

Објашњавајући чињеницу да су поново заједно, глумица је изјавила да сваки брак има своје успоне и падове и да јој је драго јер су успели да реше проблеме.

Иако су покушали да изгладе ситуацију, Пен поново подноси захтев за развод у априлу следеће године, само да би га већ месец дана касније повукао.

За време док су били растављени, Пен се 2008. године појавио на додели "Оскара" са познатом манекенком Петром Њемцовом, а такоће је било спекулација да се виђа са глумицом Натали Портман, иако је она демантовала да су у вези.

Рајтова, са друге стране, није коментарисала њихову везу, нити је виђана у јавности са другим мушкарцима за време двогодишње раставе.

Тек годину и по дана касније, Рајтова је коначно прихватила чињеницу да је њихов брак завршен, наводећи у изјави за септембарско издање часописа "Мор" да не жали ни за чим, поготово зато што су заједно подигли два дивна детета.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво