Љубав упркос батинама

Певач Крис Браун, који је недавно осуђен пет година условне затворске казне због тога што је претукао своју девојку Ријану, каже да је „и даље воли", а да се детаља напада после шест месеци „сећа као кроз маглу".

Две певачке звезде, Ријана и Крис Браун, били су један од славних парова о којима се највише пише и који су уживали велику наклоност и медија и обожаватеља - све до вечери уочи доделе награда „Греми", прошлог фебруара.

Ријана је, наиме, завршила у болници пошто ју је млади певач брутално претукао.

Крис Браун је пред судом признао кривицу и прошле недеље је осуђен на условну затворску казну у трајању од пет година и шест месеци друштвено корисног рада.

Осим видео снимка у којем је бившој девојци упутио јавно извињење, Браун је месецима одбијао да се појави у медијима.

После изрицања пресуде, дао је интервју легенди Си-Ен-Ена Ларију Кингу , а потом и магазину „Пипл".

И пре него што је било који од та два интервју уопште објављен, младић се покајао што је уопште проговорио.

Наиме, магазин „Пипл" објавио је на свом сајту изјаву, којом је Браунпокушао да „поправи штету" коју је направио током разговора са Ларијем Кингом.

У видео-снимку који је Си-Ен-Ен поставио на свој сајт, промовишући тако интервју који ће у целости бити емитован у среду увече, Кинг је Брауна упитао да ли се јасно сећа инцидента са Ријаном. Младић је врло јасно одговорио „не".

„После свега, био сам потпуно шокиран, јер то не личи на мене, не личи на човека какав сам желео да постанем", рекао је Браун. „Због тога, када прочитам полицијски извештај или када чујем сведочење полицајаца, не знам шта да мислим".

Међутим, у изјави коју је „Пипл" објавио у понедељак увече, Браун је желео да разјасни детаље разговора са Ларијем Кингом, истичући да се, заправо, сећа свега што се десило те ноћи.

Кинг га је више пута питао да ли се сећа шта се десило, а Браун је, како објашњава, сматрао да није прикладно да прича о детаљима инцидента јер то „није фер према Ријани".

„Када ми је исто питање поставио пети пут - или који је већ пут био по реду - рекао сам да се баш не сећам шта се десило", рекао је Браун у изјави за „Пипл".

„Наравно да се сећам свега. Неколико пута током интервјуа, моја мајка је рекла да сам после инцидента дошао право код ње и све јој испричао. Али, детаљи су ми и даље магловити", објашњава млади певач.

У комплетном интервјуу, који ће „Пипл" објавити у петак у штампаном издању, Браун је рекао да „и даље воли Ријану".

„Никад нисам престао да је волим. Једноставно, не могу", признао је Браун.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво