DJ AM: Узрок смрти за сада непознат

Ни после аутопсије није познат узрок смрти америчког диск џокеја Адама Голдстина, познатијег као DJ AM. Ипак, полиција сумња да узрок прекомерна доза наркотика. Голдстин је у петак пронађен мртав, у његовом стану у Њујорку.

Токсиколошка испитивања, која су неопходна да би се утврдио тачан узрок смрти познатог диск џокеја DJ AM-а, показаће резултате тек за неколико недеља, навели су представници патолога у Њу Јорку.

Елен Боракоу, задужена за односе са медијима, саопштила је да аутопсија није показала коначне резулатате.

Незванично се сазнаје да је полиција затекла лулу за крек и више различитих врста лекова у стану где је у петак увече пронађено тело DJ AMa.

DJ AM, чије је право име Адам Голдстин, раније је отворено говорио о својој зависности о креку, екстазију и другим дрогама, за које је тврдио да су део његове прошлости.

Било је планирано да у октобру телевизија МТВ започне приказивање емисије "Отишло је предалеко", у којој би он, заједно са породицама зависника, организовао интервенције са циљем да се они излече.

МТВ није прецизирала да ли ће емитовати најављену емисију.

Голдстин је пре месец дана, у једном од интервјуа, рекао да га снимање подсећа на сопствену "ужасну" зависност и да се константо присећа како му је тада било.

DJ AM се прославио пре више година "спајањем" више различитих песама у једну. Наступао је у клубовима, концертним салама и ексклузивним холивудским журкама.

Гостовао је на албумима познатих извођача као што су Вил Смит и Мадона.

Његов приватни живот је такође привлачио пажњу јавности, јер се забављао са певачицом и глумицом Менди Мур, као и са Никол Ричи, звездом ријалити шоу програма "Једноставан живот" и ћерком чувеног музичара Лајонела Ричија.

Авионска несрећа 

Прошлог септембра, Голдстин је преживео тешку авионску несрећу у Јужној Каролини у којој је погило четворо људи. Тада је путовао заједно са Тревисом Баркером, бубњаром поп-панк бенда "Блинк 182" и његовим партнером у дуету "TRVSDJ-AM".

Баркер и Голдстин су у тој несрећи задобили тешке опекотине, а Голдстину је било неопходно и пресађивање коже.

Ипак, само месец дана касније, поново је почео да наступа.

Коментаришући авионску несрећу, објаснио је да се осећа благословеним, али да је још увек потресен.

"Понекад ми буде јако тешко, али има и дана када се осећам добро", рекао је тада.

Голстининово тело је пронађено пошто је његов пријатељ позвао полицију, јер није могао да уђе у његов стан, у отменој њујоршкој четврти Сохо.

Хитна помоћ била је приморана да провали врата и тада су га пронашли како лежи на кревету без свести.

За сада не постоје никакви показатељи о умешаности других особа у смрт Адама Голдстина.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво