Читај ми!

Бијонсе постала мама

Судећи према честиткама колега на Твитеру, ритам и блуз звезда Бијонсе је 7. јануара увече постала мама. Ћерка популарне певачице и репера Џеј-Зија зваће се Ајви Блу Картер.

Бијонсе Ноулз и Џеј-Зи Картер (изгледа да) су постали родитељи у суботу увече. Још нема званичне потврде вести, али су мами већ почеле да стижу честитке путем Твитера.

Рођење ћеркице Ајви Блу Картер међу првима су честитали Расел Сајмон и Ријана.

„Добро дошла на свет принцезо Картер! Воли те тета Ријана", написала је Ријана на свом Твитер профилу.

Певачка звезда дошла је у болницу „Ленокс хил" у четвртак увече у пратњи мајке, пише Њујорк дејли њуз.

У њујоршкој болници Бијонсе је под лажним именом резервисала цео четврти спрат, што ју је, према оценама у тамошњим медијима, коштало око милион и по долара.

Портпарол познатог пара се не оглашава нити је био доступан за коментаре, али су мере безбедности у болници појачане.

Према писању америчких медија, особље болнице замољено је да не користи мобилне телефоне, а и сигурносне камере на спрату на којем је певачица су угашене.

Информација да се певачка звезда већ породила појавила се 30. децембра, што је њена сестра Соланж убрзо демантовала, а потом је певачица и даље са трудничким стомаком виђена на вечери у једном њујоршком ресторану.

Бијонсе и славни репер су у браку од априла 2008. године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи