Стил вредан милионе долара

Јунакиње серије и филма „Секс и град“ постале су својеврсне иконе стила. Продуценти су се потрудили да тако и остане и, како тврде амерички медији, у гардеробу за четири главне глумице у филму „Секс и град 2“ уложили чак десет милиона долара.

Продуценти наставка филма „Секс и град" нису шкртарили када је реч о буџету за луксузну гардеробу четири главне протагонисткиње. Тако бар тврде амерички медији.

Наводно је од укупног буџета намењеног снимању филма, више од 10 милиона долара потрошено само за куповину костима популарних Њујорчанки Кери, Саманте, Миранде и Шарлот.

У једној сцени, Кери носи фармерке које коштају 4.000 долара и „Шанел" хаљину вредну скоро 50.000, док се у Самантиној гардероби нашао се блејзер „са потписом" који кошта 5.000 долара.

Нико не сумња да ће јунакиње наставка филма „Секс и град" бити беспрекорно одевене у свакој сцени, а за то је и овог пута задужена стилисткиња Патриша Филд, која је „озлоглашена" расипница.

Међутим, амерички блогери подсећају да су четири даме са Менхетна постале својеврсни „трендсетери", па праве одличну рекламу дизајнерима чију одећу носе.

Због тога и претпостављају да продуценти нису куповили одећу по малопродајним ценама или да су, чак, креатори Филдсовој сами слали гардеробу (бесплатно).

Већ су се појавили и коментари да ће „Секс и град 2" бити заправо бесконачна серија реклама, јер се у готово свакој сцени промовише по неки производ.

Тако је Кери свој легендарни „мек", на којем је написала безброј колумни, заменила "HP Mini Vivienne Tam Digital Clutch", специјално дизајнираним лаптопом.

Јунакиње пију искључиво једну врсту вотке и одређени бренд шампањца, а све то у неком од луксузних хотела у Абу Дабију.

Све такве опаске се могу сврстати у категорију „кисело им грожђе", јер се прича да ће четири глумице моћи да задрже гардеробу које су носиле у филму.

Филм ће у биоскопе стићи почетком јуна, а студио Ворнер се нада да ће поновити успех првог дела.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво