Велики успех српске моде у Милану

Српска мода постигла је велики успех у светској престоници моде – Милану. Као победница у категорији “Mad Mood” на Српској недељи моде, дизајнерка Сузана Перић своју нову колекцију премијерно је представила на платформи Mad Mood на Недељи моде у Милану.

Представљање колекције "La Perla Bianca", уз хитове које је уживо изводила специјална гошћа џез певачица Лена Ковачевић, изазвало је изузетну пажњу медија.

Српској креаторки подршку из првих редова пружили су њен колега Саша Милојковић, првак „Формуле 3“ Паоло Брајник, конзул Србије у Милану Радмила Селаковић, директорка сектора за предузетништво ПКС Бранислава Симанић, водитељка Николина Пишек, стилиста и водитељ Филип Максимовић, Елма Зукорлић, Марко Николић и многи други.

Успех који је овом ревијом Сузана Перић доживела настављен је и наредне вечери на свечаности поводом доделе награда, када је српској креаторки додељено престижно призање за најбољег међународног дизајнера "Miglior Designer Internazionale". Ово је први пут да неки српски модни дизајнер добије овако значајно признање на платформи "Mad Mood" на Недељи моде у Милану.

Сузани Перић награду је уручила једна од најпопуларнијих италијанских водитељки и глумица Валерија Марини.

„Веома сам почаствована и захвална Милану на овом признању. Ово је велика ствар за српску моду. Срећна сам што су се у Милану могле чути овације упућене Србији, а организаторима сам захвална на дочеку који су нам приредили, као и Српској недељи моде захваљујући којој сам имала ревију у Милану“, рекла је Сузана Перић којој је на награди честитала и Луна Берлускони, сестра бившег италијанског премијера Силвија Берлусконија.

Након свечаности, Сузана Перић приредила је гламурозни афтерпарти у престижном "Carlton Hotel Baglioni".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво