„Најке“ као „кроксице“

За оне који током лета не желе да се одрекну патика, а ипак би желели да носе сандале компанија „Најки“ нашла је решење – модел "Air Force 1 VTF". Међутим, многи у овој обући виде превелику сличност са критикованим „крокс“ папучама.

Неискусном оку могло би да делује као да је у питању модел кожних „крокс“ папуча. Нови модел летње побуће који стиже из „Најкија“ "Air Force 1 VTF", судећи према званичном опису произвођача, помоћи ће вам да се издвојите из масе, пише портал Лед бајбл

Овај летњи модел „најки“ изгледа прилично уобичајено спреда, чак до половине идентично као патике. Међутим, други део, од половине стопала, је отворен и преко пете иде еластична трака – каишчић.

Светлуцави детаљи учиниће да ваше сандале буду у центру пажње, поручују у компанији. 

Цена је 90 долара (81 евро), а бројеви су доступни за децу до седам година старости.

На друштвеним мрежама поређења са критикованим „крокс“ папучама искачу са свих страна, а многи истичу да је „срећа што нема бројева за одрасле“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво