Дуга чарапа за смеле кораке

Доколенице и мало дуже чарапе најчешће су скривене испод панталона или сукње и тек понекад стидљиво „извире", али за ову зиму и наступајуће пролеће дизајнери најављују њихову апсолутну доминацију.

Будући да су ове сезоне осим глежњача, изузетно популарне чизме које се „пењу" уз ногу и више сантиметара изнад колена, није изненађујуће то што многе девојке желе дугачким чарапама да створе утисак такве обуће.

Модни стручњаци, међутим, напомињу да неће бити довољно зграбити прве чарапе које нам „падну" под руку. Салонке са спортским чарапама никако не спадају у тренди комбинације.

Иако постоје „неслагања" у свету моде по питању материјала, дезена или дужине чарапа, модни стручњаци се слажу да је овог пута што дуже и необичније, то боље.

Било да су у питању доколенице, чарапе које су до изнад колена или пар који досеже до половине бутина, власница ће сигурно бити примећена.

Ипак, дизајнери саветују опрез при избору дужине чарапа јер неће свакој телесној грађи одговарати тренутни модни тренд.

Девојке које се не могу похвалити складним изгледом ногу, требало би да избегавају чарапе које истичу бутине, а то су све оне које се „завршавају" десетак сантиметара изнад колена.

Такве чарапе, привлаче пажњу баш на проблематичан део ногу и чак га визуелно повећавају.

Такође, доколенице које откривају изглед колена не препоручује се припадницама лепшег пола са премршавим ногама, јер ова дужина визуелно „скида" килограме.

Ниже девојке, уколико се одлуче да прате модне трендове, могу без бриге носити доколенице са веома кратким сукњама јер ће то издужити фигуру.

Изузев у случајевима веома ниских температура, ове сезоне избегавајте штрикане дугачке чарапе јер су оне, према речима модних стручњака, остале у 2007. години.

Не плашите се да „зидате" слојеве, слободно обујте шарене или једнобојне чарапе веселих боја преко других, дужих и сигурним кораком изађите из куће.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи