Божићно дрво у високом стилу

Лондонски хотел „Клериџис" може да се похвали божићним дрветом украшеним „у високом стилу" - дизајнирао га је креативни директор „Кристијан Диора", Џон Галијано. Необична креација у холу чувеног хотела украшена је фигурама леопарда, папагаја и вилиних коњица.

Прослављени британски модни креатор Џон Галијано, креативни директор куће „Кристијан Диор", дизајнирао је божићно дрво за чувени лондонски хотел „Клериџис".

„Диор дрво", високо око шест метара, постављено је у холу „Клериџиса" и ту ће бити до 6. јануара, када се по новом календару прославља Богојављање

Необично као и већина Галијанових креација, дрво је мешавина снежних и тропских мотива. Обојено је у бело и металик плаво, са украсима у облику леопарда, папагаја и вилних коњица.

„Усхићен сам због тога што 'Диор' и 'Клериџис' сарађују овог Божића. Волим да посећујем овај хотел када сам у Лондону, нарочито у ово доба године, и надам се да сам успео мало да 'зачиним' традиционалан начин украшавања божићног дрвета", рекао је Галијано.

Чувени дизајнер каже да је желео да искомбинује „традиционално и иновативно, дух Диора са лепотом хотела", како би креирао „нешто спектакуларно и инспиративно" за празнике.

Божићно дрво је представљено уз свечани пријем и изложбу 20 хаљина из Дирове „архиве", које је одабрао Галијано лично.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се