„Заувек млад“ за крај највећег модног догађаја у региону

Модном ревојом на којој ће прослављени дизајнер Бата Спасојевић представити најновију колекцију „Заувек млад“ ("Forever young"), 2. априла у „Бел експо“ центру биће затворен овогодишњи „Фешн селекшн“.

Најновијом колекцијом за пролеће-лето 2019. године, „Заувек млад" (Forever Young), Спасојевић спаја на први поглед неспојиве елементе.

Основна боја као и код прошлих колекција јесте црна, синоним елегантног и прочишћеног, али се на све то додаје пролећно-летњи дах који испуњава и доноси радост.

То су тродимензионалани, цветни мотиви интересантног колорита као што су жута, љубичаста и зелена, затим брокати који дају краљевску и аристократску ноту целом паковању.

Како у мушком тако и у женском делу колекције, Спасојевић спаја невероватне комбинације кежуал и шик одевних комада које се сукобљавају, како у форми, тако и у дезену, а опет чине предивну и разиграну целину.

Комбиновање елемената гардеробе као што је сако са свиленим туникама, кошуљама и хаљинама, даје посебну динамику и енергију и мушког и женског сензибилитета.

Целу колекцију тотал дизајна заокружује и додаци као што су торбе, накит, кожне мараме за главу као и специјална колекција обуће која је направљена у сарадњи са „Шустаром“, док је „Голден роуз“ припремио јединствену палету боја за ову прилику.

За најновију колекцију специјално је рађен музичко-модни спот, чији је извођач популарна Сенида, једна од водећих музичарки у свом жанру. Колекција носи посебну енергију коју је Сенида испратила у остваривању овог пројекта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво