Нова колекција Драгане Огњеновић

У друштву љубитеља модних трендова и поклоника домаће модне сцене, дизајнерка Драгана Огњеновић представила је колекцију за пролеће 2019. године.

Јасно је да ни овог пролећа Драгана Огњеновић неће одустати од свог паралелног монохроматског и минималистичког модног универзума.

Изнова је видљива је Драганина „опсесија“ хармонијом и једноставношћу, а чиста силуета о ликована је у понекад строг, солидан одевни комад - сако, са спектром намена од посебних, пословних и свакодневних прилика.

Хаљине у колекцији за пролеће 2019. године (Spring 2019) страствени су контраст класичним сакоима.

Начињене од меких а постојаних жоржет тканина у свежини пастелних беж нијанси са неизбежном црном, хаљине чине ову колекцију „интелектуално заводљивом“.

Ауторски печат дају специјално израђени графички детаљи додати на кожу и тканине видљиви на хаљинама, сукњама и ташнама појачавајући утисак уникатног.

И овом колекцијом Драгана говори о вредностима и бескомпромисним животним стиловима, као и о поимању „луксуза“ који демонстрира у сведеној безвременској лепоти Д.О. модног света, труду и детаљима израде.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво