За песму на киши

Меланхолије призиване тамним облацима који се надвијају над нама током јесењих и зимских дана, ефикасно се ослобађамо једним обичним, веселим кишобраном.

Употребну вредност кишобрана нико не може да оспори, међутим, многи покушавају да докажу да његов изглед није много важан у моменту када покушавате да се заштитите од пљуска.

Модни познаваоци се не слажу са таквим тврдњама и наглашавају да не постоји детаљ који, ма колико мали био, може да буде небитан.

Нарочито када је у питању нешто што, неретко и више сати, доминира нашим изгледом.

Још у давна времена, даме су водиле рачуна о томе да се нијанса кишобрана или сунцобрана подудара са оном која доминира на хаљина.

Тако строга правила јесу остала у прошлости, али добро је придржавати се неколико веома корисних и данас.

Готово да не можете погрешити уколико се определите за класичан црни кишобран. Тачно је да ће се слагати са највећим бројем ствари, али баш због тога ће га имати скоро сви.

Како би се разликовали од других и развеселили током тмурног времена изаберите сребрни или кишобран у пинк нијанси, што ће у потпуности бити у складу са тренутним модним диктатом осамдесетих година 20. века.

Уколико већ имате капут или јакну у некој од јарких боја, идеално би било „поновити" је туфнама, пругама или цветићима у оквиру дезена кишобрана.

Могуће је уклопити дезен кабанице и кишобрана, али такву комбинацију не би требало превише често носити како би се избегао утисак униформисаности.

Понекад је довољно лепо уклопити необичну дршку кишобрана са одговарајућим ципелама и торбом.

И за оне који непоправљиво воле тамне нијансе кишобрана постоји решење. Како бисте растерали меланхолију тамних облака који се надвијају над нама, довољно је определити се за модел са пругама или тачкицама у некој од веселијих боја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи