Викторија Бекам у Лондону представила колекцију за „несташне даме“

Викторија Бекам, после деценије представљања својих колекција у Њујорку, појавила се на Недељи моде у Лондону са својом новом јесењом колекцијом.

Богата детаљима и комадима одеће које жене данас желе и воле да носе, колекција јесен-зима 2019. према речима Викторије Бекам, даје идеју „модерног алфабета женствености".

Како сама каже, колекција је намењена жени која је дама, али не посебно женствена. „Или је женствена, али није дама већ има и 'несташну' страну“.

Критичари признају да је Викторија од поп звезде постала озбиљан модни дизајнер. Оно што такође одликује ову колекцију је и то да је сваки представљени комад могуће замислити у свакодневним одевним комбинацијама.

Модна ревија Викторије Бекам на Недељи моде у Лондону, привукла је пажњу многих славних личности. У првом реду је, наравно, била породица Бекам, Дејвид и ћерка Харпер, Бруклин са девојком Ханом Крос, Круз и Ромео.

На крају, Викторија се појавила на писти у кошуљи оштрог оковратника, драматничним црним панталонама широких ногавица и кратком џемперу. Био је то изглед који је требало да пошаље поруку о њеном бренду, говорећи свету да је ово нова верзија Викторије Бекам.

 

 

Најавилила је и да ће од јесени покренути своју линију козметичких производа. Снимак са лондонске ревије Викторија Бекам је одмах објавила на свом званичном Јутјуб каналу. 

број коментара 0 Пошаљи коментар