Лејди Гага по Златни глобус пошла са огрлицом вредном пет милиона долара

Овогодишња добитница Златног глобуса као ауторка најбоље оригиналне песме у филму била је звезда вечери и због одевне комбинације коју је одабрала за свечану доделу ових важних филмских награда.

Певачица Лејди Гага појавила се на 76. додели Златних глобуса у раскошној плавој хаљини модне куће „Валентино“, а посебну пажњу привукао је њен накит.

Око врата, 32-годишња Американка имала је дијамантску огрлицу куће „Тифани“, посебно направљену за њу.

Огрлица се састоји од 300 дијаманата и има 20-каратни камен облика крушке у средишту, а, према писању америчких медија, вредна је пет милиона долара.

У комплету су и 115.000 долара вредне дијамантске минђуше и наруквицe.

Филм Звезда је рођена, у којем Гага игра главну улогу био је фаворит овогодишњие доделе Златних глобуса, али је на крају освојио само једну награду - за најбољу оригиналну песму, Shallow, чија је ауторка Лејди Гага.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво