Хаљине из бајке

Упркос тврдњама да је тежња припадница лепшег пола да обуку балску хаљину у ствари жал за детињством и бег из реалности у бајковите снове, нема девојке која се у таквој хаљини не осећа елегантно, женствено и као у бајци...

Хаљина која је синоним за елеганцију и софистициран изглед зове се балска хаљина. То је уједно и најкласичнији избор када је у питању формалан изглед. Већ деценијама она је ту, када нам затреба у некој формалној прилици.

Несумњиво је у питању одевни предмет који је есенција женствености и стила, али при самом помену балске хаљине многима је прва асоцијација бајка.

У последње време бројни дизајнери просто се утркују који ће да направи интересантнију креацију у којој ће нека славна лепотица прошетати црвеним тепихом.

Како године пролазе, умеће и нове технологије комбинују се са модерним, али и провереним материјалима како би хаљина из снова била баш то - хаљина из нечијих снова.

Трендови и дезени се мењају, некада је нека нијанса или боја пожељнија, али избору овакве хаљине треба приступити са много више пажње него при куповини гардеробе за мање формалне прилике.

Да би се у таквој хаљини девојка осећала као принцеза, тврде модни стручњаци, неопходно је да досеже глежњеве и да рамена буду откривена. 

Материјали од којих су се овакве хаљине раније правиле били су висококвалитетни и скупоцени тако да су само даме из најбогатијих породица могле да их имају.  

Дизајнери данас користе све материјале, чак комбинују оне које раније кројачи ни у сну не би помислили да пришију на једну раскошну балску хаљину.

У складу са стилом, дизајном, основним материјалом и додацима уз које ће девојка носити мало ремек-дело, креатор бира од најјефтинијих до најскупљих материјала и украса. 

Захваљујући талентованим дизајнерима данас можете изабрати балску хаљину која одговара вашем стилу, фигури и афинитету и уз одговарајућу фризуру, ципеле и ташницу и од девојке из комшилука постанете лепотица из бајке. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара