Фијатов "500 Collecione" на модној писти у Милану

Представљање новог модела "500 Collecione", специјалне „Фијатове“ серије инспирисане јесењим тоновима, са новим и неочекиваним комбинацијама боја и материјала, одржано је у робној кући „Ринашенте“ у Милану.

Како би лансирао нову модну звезду, „Фијат“ је одлучио да се удружи са још једним водећим именом у свету стила и моде – магазином за мушкарце L'Uomo Vogue – са којим дели исте вредности по питању елеганције и пажње за детаље.

Током више од пола века, ова два италијанска бренда пружила су огроман допринос свету стила и дизајна, постављајући нове трендове и извозећи италијанску изузетност широм света, поставши међународно признатне иконе у том процесу.

Оба бренда су пратила, одражавала и понекад утицала на потрошачке навике и животне стилове у Италији и широм света, и пре свега, извезли су дух Италије по целој планети.

Догађају су присуствовали Лука Наполитано, директор брендова „Фијат“ и „Абарт“ за регион Европе, Блиског истока и Африке, и Емануел Фарнети, главни уредник часописа L'Uomo Vogue и италијанског Вога.

Наполитано и Фарнети су направили фасцинантан допринос дискусији о вредностима које деле бренд „Фијат“ и Вога за мушкарце. Лука Наполитано је поново нагласио тај концепт: „Прича модела 'фијат 500' је права прича о успеху. То је ауто који је током 60 година пренео делић Италије на улице широм света, поставши најглобалнији 'Фијатов' аутомобил од свих. А модел '500' заслужује слику на насловној страни магазина, претварајући је у магнет који привлачи друге иконе стила и дизајна. Због тога смо одлучили да се удружимо са магазином L'Uomo Vogue, са којим делимо заједничке вредности, како бисмо представили нову колекцију '500'“.

То је више од једноставне метафоре, јер су се бренд „Фијат“ и L'Uomo Vogue удружили како би направили рекламу за пуштање аутомобила на тржиште. У том снимку, часопис се појављује у кадру приказујући лице модела на насловној. Његове очи и лице почињу да се крећу као да погледом прате нешто: нови "Fiat 500 Collezione" улази у собу и од тог уласка се странице часописа саме окрећу на рубрику о стилу.

Култни објекти на тој страни постају стварни, и, привучени моделом '500', улазе у аутомобил. Када се часопис поново затвори, види се да је "Fiat 500 Collezione" преузео насловну страну, постајући права звезда магазина баш као супер модел који и јесте.

L'Uomo Vogue је већ 50 година амбасадор италијанског стила у свету“, истакао је Емануел Фарнети, уредник тог часописа, „Због тога нам је било задовољство да се удружимо са италијанском иконом као што је 'фијат 500', на још револуционарнији начин. Први пут, странице модног часописа постају стварност, почевши од насловне. Ова изненађујућа и забавна идеја наглашава заједничку визију два стара италијанска бренда, који говоре језиком данашњице“.

Fiat 500 Collezione

Нови модел компаније „Фијат“ наслеђује специјалну серију осмишљену за пролећну сезону, пратећи модне сезоне са новом инспирацијом која ће сигурно очарати све који желе да се истакну стилом, као и љубитеље префињеног изгледа и ванвременог стила. Ова модерна, повезана клијентела ужива у свему што урбана култура и друштво могу да понуде.

Доступан је у хечбек верзији са стакленим кровом у стандардној варијанти, као и у кабриолет верзији са меким сивим кровом, и са поносом носи јединствене, оригиналне боје, као што је „брунело“ у две нијансе, са контрастом боја назива "Opera Maroon" и "Carrara Grey".

И ентеријер и екстеријер су украшени детаљима боје бакра, од инструмент табле преко украсних линија, до алуминијумских фелни од 16 инча, и ексклузивних садржаја, изврсног ентеријера са пин-страјп тканином, а као завршни детаљ елеганције овог аутомобила, ту је хромирани лого "Collezione" исписан курзивом на поклопцу пртљажника.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара