Руски „Мари Клер“ о манекенским активностима хрватске председнице

Руско издање часописа „Мари Клер“ објавило је фотографије председнице Републике Хрватске Колинде Грабар Китаровић како, као манекенка позира у одећи хрватских дизајнера, а њен излет у модне воде догодио се пре 13 година.

Председница Хрватске Колинда Грабар-Китаровић има богату каријеру, али мало људи се сећа да је у својој каријери понекад радила и хуманитарне пројекте. Један од тих пројеката била је и модна ревија.

Модна ревија, на којој је председница Хрватске била у улози манекенке, одржавала се у возу на релацији Загреб-Книн.

Тамо није била сама, ревију је уз њу носила и бивша председница Владе Хрватске Јадранка Косор, преносе медији, пише Вечерњи лист.

Медији из хрватске подсећају да је Колинда Грабар-Китаровић носила ту ревију прије 13 година и да није чудно што су тај детаљ многи заборавили.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво