„Похабане, прекривене лепком и истопљене“ патике од 1.400 евра

Француски луксузни бренд „Маисон Маржела“ нашао се на удару критика због патика за трчање од 1.415 евра.

„Похабане, прекривене лепком и истопљене“ патике од 1.400 евра „Похабане, прекривене лепком и истопљене“ патике од 1.400 евра

Модел "MM6 Fusion" произвођача „Маисон Маржела“ делује као да је прљав, истопљен и испечен упркос томе што су у питању потпуно нове патике за трчање. Међутим, оно што је многима запало за око је њихова цена – 1.415 евра, то јест 1.645 долара.

Корисници Твитера и других друштвених мрежа не штеде француског произвођача наводећи да „сиромаштво није костим“, да су богати људи (јер онај ко има више од 1.500 евра за патике није сиромашан) веома чудни, а највише има оних којима није јасно ко би желео да да толико новца за патике које изгледају изношено и као да су прекривене лепком.

„Италијанске патике које привлаче погледе и представљају оштар заокрет класичном изгледу, одликује стил настао спајањем више опција“, наводи се у опису модела на сајту америчког трговинског ланца „Нордстром“.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво