Ципеле од 17 милиона долара – кожа, свила, злато, дијаманти

Пар ципела израђених од коже, свиле, злата и дијаманата изложен је у Дубаију и понуђен на продају за 17 милиона долара, што је по тврдњама организатора, апсолутни рекорд, преноси „Хина“.

Наводи се да су ципеле са „стилето“ потпетицама од среде изложeне у Бурџ ел Арабу, луксузном хотелу, који се својски труди да потуче рекорде у различитим категоријама.

Ципеле су дизајниране и направљене у Италији, а имају 236 дијаманата и још два 15-каратна дијаманта са ознаком Д (савршене боје и чистоће).

„Дубаи је град милионера и милијардера. Тржиште на подручју Персијског залива и у Саудијској Арабији има потенцијала за такву врсту производа“, објаснио је јувелир Хемант Карамчандани, који је осмислио ципеле.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво