Путер од кикирикија и мармелада „у коси“

Инспирисана популарним сендвичем са путером од кикирикија и мармеладом од јагода, америчка фризерка Меган Скипани осмислила је начин фарбања. Комбинација окер и тамнољубичасте допала се многим девојкама широм планете.

Путер од кикирикија и мармелада „у коси“ Путер од кикирикија и мармелада „у коси“

Захваљујући друштвеним мрежама, пре свега Инстаграму, „фризура путер од кикирикија и мармелада“ ("PB and J" hair) обишла је планету. На тај пут кренула је из фризерског салона у Роквилу, градићу у америчкој држави Мериленд.

Меган Скипани своју идеју реализовала је и објавила на Инстаграму пре годину дана.

„Ова комбинација боја одговара свим типовима косе. Не морате да бринете о фризури дуго јер и када се боја испере после неколико прања остаће нијансе које изгледају лепо и складно“, објаснила је Скипанијева.

За „сендвич комбинацију“ на глави одлучују се углавном млађе девојке. Код неких преовлађује кикирики, друге бирају више мармеладе, а и дебљина праменова варира у зависности од жеља власница ове модерне фризуре баш као и када је о сендвичу реч – неки воле више путера од кикирикија, док други уживају у обиљу мармеладе.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво