Шарено шљапкање по барицама

Дизајнери су, уз помоћ стилизованих чизмица за кишу, омогућили дамама да се врате у детињство и без бојазни загазе у највећу бару. Весели дезени, али и чињеница да ножни прсти остају суви и после највећег пљуска, чине да та обућа постаје све популарнија.

Будући да је јесен годишње доба када узбудљиви нови трендови могу да се прикажу на послу, забавама, славама, факултету или у школи, дизајнери највећи број креација намењују управо првим ветровитим, кишним данима. Правило се, наравно, односи и на обућу.

Упркос директној асоцијацији на риболов, поплаву, блато и обрађивање баште, гумене чизме за зиму последњих неколико сезона све су популарније.

Шарени дезени, веселе комбинације и чињеница да прсти на стопалима остају суви и после највећег пљуска, учинили су да ова обућа постане апсолутни хит међу младим женама и девојкама.

Према оцени модних стручњака, у питању је обућа коју обавезно треба имати, не само због несумњиве практичности.

Власнице чизама за кишу куповину те обуће сматрају једном од најисплативијих модних инвестиција.

Млађе, али и старије, припаднице лепшег пола одлучују се за „обућу за шљапкање по барама" на основу боје, шара, стила, произвођача, па тек онда цене.

Чизме за кишу морају бити стилизоване и добро уклопљене са остатком гардеробе.

Такође, веома важно је водити рачуна о томе да у вашој околини нема сувише идентичних модела јер у том случају ћете све изгледати униформисано, што није препоручљиво уколико тежите јединственом стилу.

На изненађење многих, постоје чак и „последње речи технике" које одолевају и најјачим и најветровитијим олујама и упркос тешким „теренским" условима трају више сезона.

Један од важних трикова је и знати када треба носити гумене чизме. Нема сврхе носити чизме које су намењене кишном ремену онда када не пада киша, кажу модни стручњаци истичући да ипак нису толико модерне да бисмо их носили и онда када за то нема потребе.

Међутим, уз кишобран одговарајућег дезена шарене чизмице до колена, не само што ће вам омогућити безбедно шетање по киши и пролазак „кроз" бару, већ ће бити и пун погодак у модном смислу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара