Кад у сватове Кање крене... обује папуче?!

Ким Кардашијан Вест је за свадбено весеље репера Ту Чејнза одабрала тесну хаљину неонскожуте боје и, наравно, сандале са високим потпетицама. Ипак, њена уочљива одевна комбинација није повод за буру на друштвеним мрежама већ обућа коју је њен супруг имао – папуче!

Амерички репер Ту Чејнз и његова дугогодишња девојка Кеша Ворд стали су на луди камен. Међу сватовима на свадбеном весељу били су и Ким Карашијан и Кање Вест, пише Вашингтон пост

Звезда ријалити програма зналачки је одабрала одевну комбинацију која јој је обезбедила пажњу, али је овог пута њен супруг био далеко интересантнији и модним познаваоцима, али и љубитељима моде.

Друштвене мреже преплавиле су фотографије са славним паром Вест уз неизбежне опаске о папучама које је носио репер.

Уз сиво одело, „из за сада непознатих разлога“, Кање је носио гломазне папуче које су биле два броја мање него што му је потребно. Олакшавајућа околност пред „модним судом“ није била ни то што је имао чарапе.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво