Tајни свет доњег рубља

Доње рубље, иако се углавном не види, одсликава стил, како особе која га носи, тако и особе која га поклања. Најпознатији светски бренд доњег веша, „Викторијас сикрет", настао је због тога што је једном бизнисмену било непријатно да у препуној робној кући бира рубље за своју супругу.

Годишње модне ревије „Викторијас сикрета" су празник за очи - и за жене и за мушкарце.

Жене уживају у маштовитим креацијама најпознатијег светског произвођача доњег рубља, а мушкарци гледајући најлепше креације мајке природе.

Познато је, наиме, да је модна писта на ревији „Викторијас сикрета" резервисана за најлепше и најзгодније манекенке.

„Викторијас сикрет" има више од хиљаду продавница, а њихов чувени каталог шаље се на више од 400 милиона адреса.

Годишње ова компанија оствари око пет милијарди долара прихода, све то продајући грудњаке, гаћице, чарапе, подвезице...

А све је почело тако што је један бизнисмен био сувише стидљив.

Рој Рејмонд из Сан Франциска желео је да својој супрузи на поклон купи доње рубље, али му је било непријатно да то чини „на отвореном", у препуној робној кући.

Због тога је дошао на идеју да отвори продавницу за џентлмене, у којој ће се продавати рубље за даме.

Уместо гомиле рубља на вешалицама, по којем је могао да „брља" свако ко ушета, модели су били изложени у витринама.

Купци су могли несметано да разгледају, а љубазно особље било је ту да помогне приликом избора модела и величина.

После четири продавнице, уследио је и каталог. Потом је Рејмонд разрађени посао продао компанији „Лимитид брендс" која је очувала оригинални концепт.

Данас је „Викторијас сикрет" репер за све произвођаче и продавце доњег рубља, све жене сањају о томе да себи приуште бар један комад њиховог веша, а мушкарци сањају - углавном о манекенкама које га рекламирају.

Овогодишњу ревију обележила је, помало непланирано, Хајди Клум. Заносна Немица се породила пре свега неколико недеља и било је предвиђено да се појави у улози водитељке програма. Међутим, како је сама рекла, „није могла да одоли", па је прошетала пистом.

Присутни нису имали примедби! После четворо деце, а у 36. години, Хајди и даље баца у засенак многе знатно млађе колегинице.

Част да носи „Грудњак из снова" (Fantasy Bra), који је круна сваке ревије „Викторијас сикрета", ове године је припала Американки Мариси Милер.

„Грудњак из снова" увек је украшен мноштвом драгуља, упарен је са гаћицама, и кошта читаво богатство. Овогодишња верзија вреди три милиона долара.

Снимак ревије биће премијерно приказан 1. децембра на америчкој телевизији Си-Би-Ес (CBS).

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи