Дизајн „позајмљен" из животињског царства

Креатори су за ову сезону као обавезан модни детаљ промовисали, понекад проблематичне, мотиве преузете са крзна и коже припадника животињског света. Ипак, не дозволите да то узме превише маха.

Креатори су ове сезоне љубитељима мотива животињског крзна омогућили да слободно уживају носећи омиљену гардеробу.

Међутим, како је анимал принт озбиљан модни „став" и често се доживљава као ход по ивици кича, такве прилике се не пропуштају.

Готово истовремено, као по команди, „на свим фронтовима" појавили су се производи укључујући уобичајене попут обуће, одеће, капута, али и мање очекиваних - постељине, намештаја, па чак и торти.

Познаваоци тврде да уз поштовање неколико једноставних правила анимал принт, не само да неће залазити у кич, већ ће одисати елеганцијом и префињеношћу.

Веће шаре визуелно повећавају фигуру и више привлаче пажњу па се не препоручују особама крупније грађе.

Тамнији, једноставнији дезени могу се уклапати са материјалима са леопард шаром, док се „жирафа" и „крава" добро комбинују само са одговарајућим једнобојним материјалима.

Уколико вам веће површине „под мотивима животињског царства" нису по вољи, одличан избор је обућа, ешарпа или торба, када је у питању гардероба.

Уместо комплета прекривача за кревете, тепиха и завеса, просторију ће довољно освежити понеки јастук, столица или украси на радном столу који ће на први поглед асоцирати на зебре, лавове и тигрове.

Имајте на уму да где год да се појавите, довољно пажње ће привлачити сам дезен, тако да нема потребе да веће груди истичете узаним топом или не баш идеалне бутине панталонама са мотивима крзна омиљене дивље животиње.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи