Топла јакна за њега

Хладно време подсети и „најотпорније" момке да из мрачних дубина ормара изваде топлије јакне. Међутим, иако је неизбежна, куповини нових топлих одевних предмета припадници јачег пола не радују се претерано.

Квалитетна зимска јакна представља један од стубова „добро испланираног" ормара сваког мушкарца.

Међутим, у „мору" модела, различитих боја, кројева и намене који се током јесени и зиме могу пронаћи у продавницама, није баш једноставно изабрати најбољу.

Модни стручњаци, као један од најкориснијих савета, истичу обавезно, детаљно испробавање модела који су ушли у ужи избор.

Пре него што крене у поход на радње са јакнама, мушкарац мора да размисли о временским приликама које владају у региону којим се креће.

За екстремне услове ниских температура и оштре климе најбоље је одабрати топлу јакну постављену вуном.

Замолите продавце да вам покажу моделе који пружају максималну заштиту од уобичајених зимских услова - ветра, кише и снега, то јест јакну са водоотпорним спољним слојем.

Када су у питању припадници јачег пола и зимски спортови, више него корисно је одлучити се за одећу која омогућава кожи да „дише" и одводи „зној" са тела.

Што се тиче изгледа и стила, ни при избору ових одевних предмета не би требало одступати од личних афинитета.

Уколико током хладних дана проводите доста времена напољу, спортска јакна која „чува" од ветра је прави избор.

Са друге стране, ако највећи део дана проводите у затвореном простору, потражите формалнији модел који више одговара канцеларијском стилу.

Мислите и на друге „особине" јакне које су вам важне, попут малих џепова намењених електронским справама без којих са више не може - мобилних телефона, ајпода и фотоапарата.

Такође, од тога да ли се закопчава дугмићима или рајсфершлусом зависиће да ли ће се неко одлучити за куповину јакне или не.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво